Barion Pixel

Vízkőoldó 300 ml háztartási gépekhez Frosch

Nettó: 1 138 Ft
Bruttó: 1 445 Ft

VÍZKŐOLDÓ 300 ML HÁZTARTÁSI GÉPEKHEZ FROSCH

Készleten!

  • Országos kiszállítás!
  • A termékképek csak illusztrációk!
  • A nem elérhető termékek esetén áraink módosulhatnak!

Leírás

A Frosch háztartási gépekhez kifejlesztett vízkőoldó egy környezetbarát tisztítószer, amelyet kifejezetten a vízkő eltávolítására terveztek a háztartási gépek, például kávéfőzők, vízforralók, mosogatógépek és egyéb eszközök számára. Az alábbiakban bemutatom a Frosch vízkőoldó termék főbb jellemzőit, használati útmutatóját és egyéb fontos információkat. 

Főbb jellemzők:

  • Környezetbarát összetevők: A Frosch vízkőoldó természetes, biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz, így hatékony, de kíméletes a környezetre és a felületekre.
  • Speciális formuláció: A termék kifejezetten háztartási gépekhez készült, biztosítva, hogy hatékonyan eltávolítsa a vízkövet anélkül, hogy károsítaná a készülékeket.
  • Egyszerű használat: A vízkőoldó könnyen alkalmazható és gyors eredményeket biztosít. 

Környezetbarát előnyök:

  • Biológiai lebomlás: A Frosch vízkőoldó összetevői biológiailag lebomlanak, csökkentve a környezet terhelését.
  • Újrahasznosítható csomagolás: A termék csomagolása újrahasznosítható anyagokból készült, hozzájárulva a fenntartható hulladékgazdálkodáshoz. 

Rendszeres karbantartás: A Frosch vízkőoldó rendszeres használata javasolt, különösen olyan helyeken, ahol a vízkő gyorsan felhalmozódik. A rendszeres alkalmazás segít megelőzni a vízkő lerakódását, fenntartani a készülékek hatékony működését és meghosszabbítani azok élettartamát. 

A Frosch háztartási gépekhez készült vízkőoldó egy természetes és környezetbarát megoldás a vízkő és ásványi lerakódások eltávolítására. Hatékonyan alkalmazható különféle háztartási készülékek tisztítására, biztosítva azok optimális működését és hosszú élettartamát, miközben minimális környezeti hatással rendelkezik.

Kiszerelés: 300 ml / flakon, 6 flakon / karton

Vízkőoldó 300 ml háztartási gépekhez Frosch termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 46729

 

További információk

Méretek 6 × 3 × 7 cm
Név

Vízkőoldó 300 ml háztartási gépekhez Frosch

Cikkszám

46729

Gyári cikkszám

4678

Egyéb cikkszám

FR-0912-6

Cikkcsoport

Gyártó

Származási ország

KSH szám

34022090

Bevásárlókosár
Görgessen a tetejére