Barion Pixel

Törlőkendő háztartási 1 db/csomag Ultra Fresh Vileda

Nettó: 410 Ft
Bruttó: 521 Ft

TÖRLŐKENDŐ HÁZTARTÁSI 1 DB/CSOMAG ULTRA FRESH VILEDA

Készleten!

  • Országos kiszállítás!
  • A termékképek csak illusztrációk!
  • A nem elérhető termékek esetén áraink módosulhatnak!

Leírás

A Vileda Ultra Fresh háztartási törlőkendő egy antibakteriális technológiával ellátott tisztítókendő, amelyet kifejezetten a higiénikus és hatékony tisztításra terveztek. 

  1. Antibakteriális védelem: Az Ultra Fresh technológia megakadályozza a baktériumok elszaporodását a kendőn, ezáltal hosszabb ideig friss marad, és kevésbé veszi át a kellemetlen szagokat. Ez a tulajdonság különösen hasznos a konyhában és a fürdőszobában történő használat során.

  2. Hatékony tisztítás: A kendő kiválóan eltávolítja a szennyeződéseket és a port anélkül, hogy vegyszerekre lenne szükség. Használható szárazon és nedvesen egyaránt, és különböző felületeken, például üvegen, rozsdamentes acélon, műanyagon, vagy fán is hatékonyan működik.

  3. Tartós anyag: A Vileda Ultra Fresh törlőkendő anyaga rendkívül tartós, többször mosható és újrahasználható. Ez nemcsak környezetbarát, hanem gazdaságos megoldás is, mivel hosszú ideig megőrzi tisztító képességét.

  4. Sokoldalú felhasználás: Alkalmazható a háztartás szinte bármely területén, beleértve a konyhai felületeket, fürdőszobai szerelvényeket, bútorokat, és még sok mást. Kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, így alkalmas nedves tisztításra, miközben a felületet csíkmentesen hagyja.

  5. Egyszerű karbantartás: A kendő könnyen tisztítható, mivel mosógépben mosható. A megfelelő karbantartás mellett sokáig használható marad.

Összességében a Vileda Ultra Fresh háztartási törlőkendő ideális választás mindazok számára, akik hosszú élettartamú, hatékony és higiénikus tisztítókendőt keresnek a mindennapi háztartási feladatok elvégzéséhez.

Kiszerelés: 1 db / csomag, 20 csomag / karton, 130 karton / raklap (2600 csomag/raklap)

Katalóguskód: 52316

 

További információk

Méretek 21 × 19 × 1 cm
Név

Törlőkendő háztartási 1 db/csomag Ultra Fresh Vileda

Cikkszám

52316

Egyéb cikkszám

C38812

Cikkcsoport

Gyártó

Származási ország

KSH szám

34054000

Bevásárlókosár
Görgessen a tetejére